ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ Για καλοκαιρινά βράδια που σε ταξιδεύουν στα παραμύθια της Χαλιμάς
|
ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Αυθεντική γεύση, πρωτεΐνες χωρίς λάδια και βούτυρα
|
ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Ελαφριά (σε λιπαρά) παραλλαγή της κλασικής χοιρινής τηγανιάς
|
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Είναι το κατ' εξοχήν αφροδισιακό επιδόρπιο, απαραίτητο στα καλά εστιατόρια και επίσημη πρόσκληση για έρωτα.
|
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla) Μια φθινωπορινή φρουτένια πάστα φλώρα
|
ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΛΩΡΟΤΥΡΙ Χλωροτύρι για βιαστικούς, νόστιμο και αρωματικό...
|