ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ Ένα πιάτο που συχνά χαρακτηρίζεται ως αφροδισιακό
|
ΟΜΕΛΕΤΑ 4 ΤΥΡΙΩΝ Χωρίς έξτρα λάδι ή βούτυρο και με τα τυριά που μας αρέσουν
|
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Gourmet a la μπατιρέ Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
|
ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ Φρέσκα κολοκυθάκια, μοτσαρέλα, φέτα και μπέικον
|
ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Με κρασί ή με ουζάκι τσίμπα και ένα ντολμαδάκι
|
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
|