MUFFIN ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η εξέλιξη ενός πορτοκαλιού
|
ΚΟΥΒΑ: ΚΡΕΑΣ A MANU Το κλασικό κοκκινιστό κρέας με πατάτες από την οπτική γωνιά της κουβανής μαγείρισσας
|
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Ο μεζές που έγινε φαγητό
|
ΜΑΓΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ Gourmet a la μπατιρέ Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
|
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Είναι το κατ' εξοχήν αφροδισιακό επιδόρπιο, απαραίτητο στα καλά εστιατόρια και επίσημη πρόσκληση για έρωτα.
|
ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ Στρώσεις μελιτζάνας, κιμά και τραγανές αραβικές πίτες…ανατολίτικο όνειρο
|