
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Είναι το κατ' εξοχήν αφροδισιακό επιδόρπιο, απαραίτητο στα καλά εστιατόρια και επίσημη πρόσκληση για έρωτα.
|

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Μπισκότα από τα χεράκια σας με μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο
|

ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ Ένα πλούσιο αρωματικό παγωτό που μας ταξιδεύει σε ελληνικά νησιά και σε γαλάζιες απέραντες θάλασσες
|

ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ Σάντουιτς ή σαλάτα ...ηδού η απορία
|

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ Μια σαλάτα που μπορεί να σερβιριστεί μεσημέρι ή βράδυ μαζί με ένα ποτήρι παγωμένο καλό λευκό κρασί
|

ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Gourmet a la μπατιρέ Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
|