ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Είναι το κατ' εξοχήν αφροδισιακό επιδόρπιο, απαραίτητο στα καλά εστιατόρια και επίσημη πρόσκληση για έρωτα.
|
ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ Κοτόπουλο με κορκότο Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
|
MUFFIN ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η εξέλιξη ενός πορτοκολιού
|
ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ Φρέσκα κολοκυθάκια, μοτσαρέλα, φέτα και μπέικον
|
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ Κοτόπουλο με βελούδινη σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
|
ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ Μεγάλο και χορταστικό...
|