Print this pageAdd to Favorite
ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

Επικοινώνησαν πολλά άτομα μαζί μας σχετικά με αυτό το άρθρο.

Σε όλους όσοι μας είπαν ευχαριστώ (ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη καταιγίδα) τους λέμε ...παρακαλώ.

Σε όλους όσοι ζητάνε να τους κάνουμε εμείς τη μόνωση, τους λέμε να διαβάσουν το άρθρο και να την κάνουν μόνοι τους. Είναι πολύ απλό. Πιο απλό από το να βάφεις. Πάτωμα είναι η ταράτσα. Δεν παίζει να λερώσεις. Δοκιμάστε το. Έχει πλάκα και θα σας σώσει. 
 

ΕΠΙΣΗΣ: εμείς δεν θέλουμε να σας πουλήσουμε πισσα, μόνωση, μπογιές. Αντιθέτως, σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε κάτι που θα σας γλιτώσει αρκετά λεφτά. Αγοράστε τα υλικά από όπου θέλετε εσείς. Μιλάμε για 45 ευρώ. Κάντε το και θα μας θυμηθείτε. Δεν είναι εποχές να πετάς τα λεφτά σου.

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ)

Οι μονώσεις με ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ ή με ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ είναι ακριβές και έχουν ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.

Οι ελαστομερείς βαφές είναι στην ουσία επικάλυψη με μια πλαστική πέτσα.

Βασικό μειονέκτημα; Είναι πολύ ακριβές.

Άλλο βασικό μειονέκτημα; Αν γίνει έστω και μια τρύπα σε αυτή την πέτσα, θα περάσει από μέσα νερό, θα εγκλωβιστεί ανάμεσα στον τοίχο και στη μόνωση και θα έχεις υγρασία χειμώνα καλοκαίρι. Το νερό εκεί ανάμεσα δεν πρόκειται να εξατμιστεί ποτέ των ποτών.

Δυστυχώς το έχουμε δει να συμβαίνει και οι άνθρωποι έξυναν όλη την ταράτσα για να αφαιρέσουν το πανάκριβο ελαστομερές.

Τα ασφαλτόπανα είναι επίσης ακριβά και προσθέτουν κιλά βάρους στην  ταράτσα. Οι ταράτσες μας είναι ήδη επιβαρυμένες με τους ηλιακούς. 5 ηλιακοί είναι ένας τόνος.

Όχι, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ. Όμως επιβαρύνει. Μπορεί εύκολα να γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι σε περίπτωση μιας ελαφράς καθίζησης ή ενός σεισμού.

Πρόβλεψη σεισμού δεν υπάρχει, αλλά οι γεωλόγοι γνωρίζουν ανά πόσα χρόνια (πάνω - κάτω) δίνει μεγάλους σεισμούς κάθε ρήγμα. Μην ξεχνάτε ότι στην χώρα μας δεν υπήρξε ποτέ κάποιος έλεγχος. Όσα σίδερα ήθελε έβαζε ο καθένας, σε ό,τι έδαφος ήθελε έχτιζε, ότι τσιμέντο γούσταρε έβαζε. Ξέρετε την ποιότητα της οικοδομής στην οποία διαμένετε;

Αν συγκρίνουμε αυτά τα δύο μέσα μόνωσης (ελαστομερές και ασφαλτόπανο), τα ασφαλτόπανα είναι σαφώς ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΝΩΣΗ και για θερμοκρασία και για υγρασία.

Ποια είναι, όμως, η οικονομικότερη λύση για την υγρασία και για σχετική θερμομόνωση;

***ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.***

Στην πράξη λοιπόν είναι η εξής:

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ. Πλένουμε την ταράτσα με ένα πλυστικό μηχάνημα έτσι ώστε να καθαρίσει από βρύα, λειχήνες και άμμο από τη σαχάρα (έχει έρθει με τις βροχές).

Όπου είδατε βρύα, συνήθως υπάρχουν και ρωγμές. Να επιμείνετε εκεί. Αν δεν υπάρχει ρωγμή απλά τα βρύα φύτρωσαν σε επικαθήμενη λάσπη. Αν όμως είναι ρωγμή καλό είναι να την καθαρίσετε για να μπει μετά μέσα της η μόνωση.

 

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. Την άλλη μέρα που έχει στεγνώσει (το κάνουμε καλοκαίρι αυτό - όχι με κρύο και συννεφιά) αγοράζεις 5 ΛΙΤΡΑ ΠΙΣΣΑ (από το χρωματοπωλείο) ΚΑΙ 2 ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ (από το βενζινάδικο). Ρίχνεις το ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ βενζίνη στα 5 λίτρα πίσσας και με ένα πινέλο περνάς ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΓΜΕΣ. Μην το λυπάσαι. Βάλε μπόλικο. Να μπει μέσα στη ρωγμή, να ποτίσει. Αν η ταράτσα έχει πλακάκια μόνωσης τότε περνάς και τις ενώσεις τους, έχουν – δεν έχουν ρωγμές. Αυτό κάντο ακόμα και αν μετά σκοπεύεις να βάλεις ασφαλτόπανα.

Βάλε πίσσα "βλέπεις - δεν βλέπεις" τις ρωγμές, επειδή συνήθως υπάρχουν τριχοειδείς ρωγμές που δεν φαίνονται εύκολα με το μάτι, ιδίως αν η ταράτσα είναι κατασκευές από 10 ετών και άνω.

 

OXI Η ΠΙΣΣΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. Η πίσσα που λιώνει από τον ήλιο είναι εκείνη η παλιά που την ζεσταίνεις στον τενεκέ με φωτιά από κάτω και μετά την απλώνεις. Οπότε μην ανησυχείτε.

ΟΧΙ Η ΠΙΣΣΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ. Αντιθέτως τη σφραγίζει από την υγρασία.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. Την άλλη μέρα που έχει στεγνώσει η πίσσα, ρίχνεις την υπόλοιπη βενζίνα στη πίσσα που έχει απομείνει και με ένα ρολό περνάς όλη την ταράτσα. Καλά, να ποτίσει. Είναι νερουλό, αλοίφεται εύκολα. Το χρώμα (μαύρο) διευκολύνει το να βλέπεις τι κάνεις.

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ. 4 με 6 ώρες μετά (το αραιωμένο στεγνώνει ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ) με ένα ρολό βάφεις όλη την ταράτσα με ΛΕΥΚΟ 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ 4 με 6 ώρες μετά με το ίδιο ρολό περνάς ένα δεύτερο χέρι με ΛΕΥΚΟ 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ στο οποίο έχεις ρίξει και λίγη άμμο μέσα στην σκάφη. Η άμμος είναι πάμφθηνη, κολλάει με τη μπογιά και την προστατεύει (τη μπογιά ντε) από τις ηλιακές ακτίνες).

ΚΟΣΤΟΣ: 45 ευρώ στον πιο ακριβό χρωματοπώλη της Αθήνας. 

25 με 30 ευρώ στην επαρχία.

Η πίσσα μονώνει την υγρασία 100%. Γι αυτό κάνουμε τις ρωγμές με πηχτό. Μπαίνει μέσα και γεμίζει – σφραγίζει.

Μετά η νερουλή πίσσα μονώνει την υγρασία στην υπόλοιπη ταράτσα σε περίπτωση που υπάρχουν ρωγμές που δεν τις βλέπει το μάτι (ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

Το πρώτο χέρι 100% ακρυλικής μπογιάς, συμπληρώνει τη μόνωση από την υγρασία, προσφέρει μικρή θερμομόνωση και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV.

Το δεύτερο χέρι (ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 100% ΑΚΡΥΛΙΚΗ), προστατεύει όλα τα παρακάτω επίπεδα και μονώνει ακόμα περισσότερο.

Θέλετε περισσότερη ενίσχυση; ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΑΜΜΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (1 ευρώ). Ανακατέψτε ελάχιστη (μισή χούφτα για κάθε σκάφη μπογιάς) με πηχτή μπογιά και κάντε με ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ το τελευταίο χέρι, έτσι ώστε η άμμος να κολλήσει στην ταράτσα με τη βοήθεια της μπογιάς. ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ!

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Αν είστε σχολαστικός, κάθε Σεπτέμβρη, ανεβείτε στην ταράτσα και κάντε ένα έλεγχο να δείτε τι ζημιά μπορεί να έχει κάνει ο ήλιος. Αν δεν βαριέστε ή αν δείτε ότι η μπογιά έχει χαλάσει περάστε ένα ελαφρύ χέρι ακρυλική μπογιά. Το βάψιμο της ταράτσας είναι παιχνιδάκι. Δεν φοβάσαι μη λερώσεις. Απλά βουτάς το ρολό και βάφεις! Δεν λερώνεις. Και να πέσουν κάτω σταγόνες... κάτω έπρεπε να πάνε! Σε λίγα λεπτά έχεις τελειώσει τα πάντα.


Στον φίλο μας που αναφέρει στα σχόλια πιο κάτω ότι το συγκεκριμένο σύστημα δεν προσφέρει θερμομόνωση ας μας επιτρέψει να τον διορθώσουμε: κάνει λάθος. Το έχουμε κάνει, το έχουμε μετρήσει, το έχουμε ζήσει. ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Κατ' αρχάς δεν μιλάμε θεωρητικά. Κάνουμε πράξη όσα σας αναφέρουμε. Η παραπάνω πρακτική δουλεύει στα αλήθεια, στην πράξη. Παρατηρήστε ότι όλη η γκρίνια προέρχεται από άτομα που εμπορεύονται πανάκριβα υλικά μόνωσης.

Σίγουρα τα ασφαλτόπανα δουλεύουν μια χαρά. Ιδιαίτερα αυτά που έχουν και το αλουμινόχαρτο και την ψηφίδα (το βότσαλο). Αλλά όχι με 45 ευρώ ανά ταράτσα.

Τον χειμώνα μιλάμε για την απόλυτη στεγανοποίηση, δηλαδή το να μην ποτίσει ούτε μισό χιλιοστό το ταβάνι από υγρασία και η προστασία από ακτινοβολία που δίνει το ακρυλικό χρώμα, δίνει αρκετούς βαθμούς θερμοκρασίας παραπάνω στον τελευταίο όροφο. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.

Το καλοκαίρι, το λευκό χρώμα της ακρυλικής μπογιάς κρατάει δροσερή την ταράτσα.

Δεν είναι θεωρία, είναι πράξη. Και σας θυμίζουμε πως όταν η θεωρία έρχεται σε αντίθεση με την πράξη, κερδάει πάντα η πράξη.

Υποσημείωση: Το πλύσιμο με πιεστικό είναι πολύ σημαντικό. Σε ταράτσα που την σκουπίσαμε απλώς, η αραιή πίσσα και η μπογιά εξαφανίστηκαν τον άλλο χρόνο. Στις ταράτσες υπάρχει ένα στρώμα άμμου, βρύων και λειχηνών το οποίο έχει μεν πετρώσει και δεν φεύγει με τη σκούπα, διαστέλλεται όμως με τις αλλαγές θερμοκρασίας και κινείται, με αποτέλεσμα να σπάει το στρώμα της λεπτής πίσσας και της μπογιάς. Τα βρύα και οι λειχήνες μάλιστα "τρώνε" τη μπογιά και την πίσσα.
Με το πιεστικό / πλυστικό, μένει μόνο το οικοδομικό υλικό και κάνουμε τέλεια δουλειά.

 

 
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ.
Οι κύριοι που ισχυρίζονται ότι δεν πέφτει ένα σπίτι με 500 κιλά βάρος επιπλέον δεν θα θέλαμε να είναι καπετάνιοι στο πλοίο που πάνε τα παιδιά μας σε νησί για πενθήμερη.
Ναι, αν βάλεις διπλάσιους από το επιτρεπόμενο επιβάτες σε ένα πλοίο δεν βουλιάζει. Βουλιάζει; Όχι. Ας τους βάζουμε τότε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.

Δεν βάζεις παραπάνω βάρος όχι επειδή το λέει ο τρελός επιστήμονας του Πολυτεχνείου αλλά για να έχεις ένα "περιθώριο" ασφαλείας. Όσο προσθέτεις, τόσο μικραίνει το περιθώριο ασφαλείας.
 
Το ότι αντέχει 10 ηλιακούς η ταράτσα μας (2 τόνοι) δεν πάει να πει ότι της κάνει καλό ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ. Ιδιαίτερα όταν σκεφτούμε ότι το βάρος είναι στο πάνω μέρος του κτηρίου το οποίο ταλαντώνεται περισσότερο από όλα τα άλλα σημεία στον σεισμό.
 
Ένα κτήριο με βάρος στην κορυφή έχει μεγαλύτερη αδράνεια στο σημείο της μεγαλύτερης ταλάντωσης κατά τη διάρκεια του σεισμού με αποτέλεσμα η ταλάντωση να έχει μεγαλύτερο τόξο, διάρκεια, ισχύ και δραματικότερα αποτελέσματα.
 
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ (κάντε κλικ για να διαβάσετε άρθρα με το ίδιο θέμα): ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΙΣΣΑ ΒΑΦΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Σου άρεσε; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Το άρθρο αυτό έχει διαβαστεί 39548 φορές.
ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

Πώς να μονώσετε μόνοι σας την ταράτσα σας με μικρό κόστος και χωρίς να επιβαρύνετε την ταράτσα με βάρος

ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΧΑΛΑΖΙΑ; ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΡΕΥΜΑ;

Το ξέρετε πως αν ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ την κατανάλωση ρεύματος θα πληρώσετε μόνο 30% παραπάνω;

(VIDEO) ΣΕΞ ΣΩΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ - ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ;


ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ;

Αν ρωτήσεις τον ειδικό θα σου πει χίλιες - δυο βλακείες. Μάθε τι θα σου δώσει την καλύτερη θέρμανση ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Όχι θεωρίες.

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ (ROBERT POWELL)

Είναι να αναρωτιέσαι αν τα ελληνικά δελτία ειδήσεων μεταδίδουν έστω και μία πραγματική ιστορία

ΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΚΕΛΛΥ ΤΟΥ BEVERLY HILLS 90210

Αν εξαιρέσεις το τεράστιο σαγόνι στυλ Κουτσόγιωργα, έκαιγε καρδιές τότε. Σήμερα ... ααααα! Πρέπει να το δεις.

ΦΡΕΣΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Θέρμανση ΜόνωσηΚρυψώνα χρημάτων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ

ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

Ελληνοφρένεια

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Μ.Μ.Ε.;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ;

www.xtra.gr

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ;


Θέρμανση ΜόνωσηΚρυψώνα χρημάτων

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ;

Δείτε τον σε φωτογραφία της 12/12/2014

Ελληνοφρένεια

ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΟΠΕΛΙΑ; -ΛΙΤΣΑ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ; - ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΨΩ

www.xtra.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LiDL ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουμε τη χειρότερη ποιότητα. Υπάρχει και το Jumbo


Θέρμανση ΜόνωσηΚρυψώνα χρημάτων

ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΖΟΜΠΙ

Ελληνοφρένεια

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΑΤΗ Η *ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΤΑ / ΦΑΡΜΑΚΑ*

Οι γιατροί προειδοποιούν: ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ

www.xtra.gr

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ....

...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!


Θέρμανση ΜόνωσηΚρυψώνα χρημάτων

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ;

2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΒΙ

Ελληνοφρένεια

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟ ΦΙΛΕ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!

www.xtra.gr

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ


ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ
Θέρμανση Μόνωση Κρυψώνα χρημάτων

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

Πώς να μονώσετε μόνοι σας την ταράτσα σας με μικρό κόστος και χωρίς να επιβαρύνετε την ταράτσα με βάρος

Ελληνοφρένεια

ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΧΑΛΑΖΙΑ; ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΡΕΥΜΑ;

Το ξέρετε πως αν ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ την κατανάλωση ρεύματος θα πληρώσετε μόνο 30% παραπάνω;

www.xtra.gr

(VIDEO) ΣΕΞ ΣΩΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ - ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ;


Θέρμανση Μόνωση Κρυψώνα χρημάτων

ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ;

Αν ρωτήσεις τον ειδικό θα σου πει χίλιες - δυο βλακείες. Μάθε τι θα σου δώσει την καλύτερη θέρμανση ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Όχι θεωρίες.

Ελληνοφρένεια

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Όταν σου φώναζα να έρθεις στη σκιά, με έγραφες. Πάρε τα γιαούρτια στην πλάτη τώρα

www.xtra.gr

ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΓΚΑΘΙ ΑΠΟ ΑΧΙΝΟ;

Κανονικά, όχι με παραμύθια της γιαγιάς που δεν έχει πάει ποτέ στη θάλασσα


Θέρμανση Μόνωση Κρυψώνα χρημάτων

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ (ROBERT POWELL)

Είναι να αναρωτιέσαι αν τα ελληνικά δελτία ειδήσεων μεταδίδουν έστω και μία πραγματική ιστορία

Ελληνοφρένεια

ΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΚΕΛΛΥ ΤΟΥ BEVERLY HILLS 90210

Αν εξαιρέσεις το τεράστιο σαγόνι στυλ Κουτσόγιωργα, έκαιγε καρδιές τότε. Σήμερα ... ααααα! Πρέπει να το δεις.

www.xtra.gr

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΥΨΩΝΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΙΚΑΚΙΑ...

Το κόλπο αυτό το χρησιμοποιούν οι μυστικές υπηρεσίες για να βάλουν μικρόφωνο στο σπίτι σου. Τώρα στην υπηρεσία του πολίτη!


Θέρμανση Μόνωση Κρυψώνα χρημάτων

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ;

Γνωστό site αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία ότι πίσω από το ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ κρύβεται η ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΟΝΙΑ;

Ελληνοφρένεια

ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΓΚΑΥΜΑ

Πρώτες βοήθειες για κάψιμο που θα σας ανακουφίσουν

www.xtra.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ TORRENTS

Μήπως την έχεις πατήσει και αντί να κατεβάσεις ταινία κατέβασες ιό; Κατέβασες ποτέ μούφα ταινία; Μάθε πως να προστατευτείς από τους απατεώνες των torrents